Jachthaven Nautiflex - Sneek Friesland

De jachthaven van Nautiflex is gelegen op Watersportboulevard ’t Ges te Sneek, op korte afstand van het Sneekermeer, centraal in Friesland.
De bereikbaarheid is prima. Met de auto slechts enkele minuten van de snelweg A7, de gezellige binnenstad van Sneek is op fietsafstand, in een paar minuten vaart u vanuit onze haven de Houkesloot op en is het Sneekermeer in zicht!

Centraal gelegen in Friesland kunt u alle kanten op. Bijvoorbeeld met uw sloep of tender een mooie tocht door bijvoorbeeld de Luts richting Gaasterland, schakkelend met een open zeilboot naar Earnewoude, met uw kajuitzeiljacht via de Fluessen naar het IJsselmeer, of met uw motorjacht via Harlingen naar het Wad.

Jachthaven Sneek It Ges Nautiflex Friesland

We bieden circa 35 ligplaatsen voor open zeilboten, sloepen, kajuitzeiljachten en motorjachten.

Ruime ligplaatsen van 6 tot 12 meter lengte, sommige voorzien van zijsteiger om makkelijk aan boord te stappen. Drinkwatertappunten walstroomaansluitingen zijn voldoende aanwezig. Het toiletgebouw is het gehele seizoen geopend.
Op het havenkantoor kunt u altijd terecht voor vragen, advies of gewoon voor een kop koffie.

Parkeren kan praktisch voor de boot op eigen terrein.

’s Winters is er ruimte voor winterstalling op de wal of overdekt in de loods. Uw schip in het water laten overwinteren is ook mogelijk.
Kijk hier voor de mogelijkheden voor Winterstalling.

In de werkplaats kunnen wij alle voorkomende reparaties en onderhoud uitvoeren aan uw boot. Te denken aan schilderwerk, antifouling aanbrengen, timmerwerk, schadeherstel of technisch onderhoud.

Omdat we niet overal gespecialiseerd in kunnen zijn, werken we samen met specialisten op elk vakgebied.

Kortom, uw schip is in goede handen, het enige wat u hoeft te doen is varen en genieten!

Jachthaven Sneek